Nu igen

Jeg ved ikke hvad det er med mig og jul. Sidste år blev jeg ramt en af træls bronkitis i dagene før jul og følte mig som en hængt kat juleaften.

I går blev jeg igen syg med feber, hovedpine og en større snot produktion. Jeg gik i seng kl. 21:15 – sov til vækkeuret ringede og efter at have syemeldt mig til jobbet gik jeg i seng igen og sov til 10:30.

Vi får 13 ny medarbejdere den 1. januar og et par stykker af disse var endnu ikke på plads med bestillinger på it udstyr. Det betød, at jeg var nødt til at logge mig på og få klarte den lille opave. Ellers har jeg sovet en stor del af dagen, set lidt tv, klappet hundene og ikke ret meget andet.

Det er ikke kun mig, der er syg – også Bob er i behandling. Igen for et hornhindesår. Det grønne område på første billede er såret – det er ret stort.

Vi var hos dyrlæge sidst i november og kom i 10 dages behandling. Alt var fint, men 8 dage efter var den gal igen. Det er svært at vide om det var et nyt sår eller om det var ikke var helet ordentlig.

Denne gang er han ordineret skærm, men det fungerer bare ikke for mig. Jeg skyndte mig at bestille en ‘badering’ til ham, som er langt nemmere for ham (og mig) at håndtere. Jeg forstår ikke hvorfor dyrlæger ikke har sådan nogle hjemme, så man som hundejer kunne få valget.

Da Lillebror i sin tid blev kastreret havde min gamle dyrlæge købt en hjem til mig. Han vidste godt, at han godt kunne pakke sin lampeskærm væk 🙂

Vi krydser fingre for, at vi begge klar til jul

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *