Øre- og snebøvl

Weekenden blev tilbragt i en Panodil rus – hvis man kan tale om sådan en – både øre og skulder gjorde ondt, så der blev indtaget max dosis.

Natten til mandag sov Bob igennem – det gjorde jeg så til gengæld ikke.

Efter mit fald foran Sygehus Nord for mere end en måned siden har jeg haft smerter i skulderen. Thomas Fysioterapeut gør sit bedste, men det er kun Panodil, der lindrer smerten lidt lige nu.

Ørepinen kunne jeg heller ikke sove fra, så jeg måtte ty til en akut tid hos ørelægen. Heldigvis havde han et afbud så jeg kunne komme til i dag. Der er ganske rigtig væske i mellemøret og der er igen ordineret ‘øreskylning’ med eddike og kogt vand, som kan forhindre, at det udvikler sig til en reel øreinfektion.

Og hue.

Husk hue, sagde han, når det blæser og er koldt, er det vigtigt for ørebørn (:

Det blev en grim hjemtur. Der kom rigtig meget sne på det tidspunkt jeg kørte. De lange åbne stræk ude på landet fyger hurtigt til og skuldrene faldt først ned på plads da jeg holdt i carporten og motoren blev slukket. 

Det sner fortsat.

Bob synes, at det er fedt… langt federe end småfuglene som jeg forsøger at fodre, så godt jeg kan. Det er ikke nemt for aldrig så snart jeg har drysset lidt foder før det igen er dækket af sne.

7 Comments

 • Helle Klitgaard

  God bedring med ørerne 🙂 Jeg har haft et ørebarn, som aldrig bruger hue 😉 han havde mellemørebetændelse med efterfølgende punktering og dræn fra han var 1½ måned til han var 4 år – og aldrig siden 🙂
  Du skal have et hus til at fodre fuglene i – ellers får du rotter i haven – min nabo har lige haft et menageri af rotter – fordi de har en kanin som får mad og bor i haven. Jeg fodrer kun i fuglehuset og har aldrig haft en rotte i haven.

  • Mette

   Jeg fodrer normal kun i de automater jeg har hængende i træet, men lige nu er der så stor rift om pladserne, at jeg har drysset lidt på jorden også 🙂

 • Karin

  Øv hvor surt. Træls panodil ikke kan skyde med spredehagl.
  Mine 2 børnebørn Otto og Frida er begge ørebørn, og som min datter og jeg smiler lidt af, så har vi ikke mange billeder fra 2017, hvor de ikke har hue på, når de er ude, for selv vinden om sommeren kan være provokerende, har min datter erfaret.
  God bedring

  • Mette

   Jeg har aldrig brugt hue… det er så ødelæggende for frisuren, men nu hvor håret er langt gør det ikke så meget. Tværtimod holder huen på det lange hår når vi er ude i blæsevejr 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *