Mens vi venter på sneen

Vi har rygende travlt på jobbet men alligevel skulkede jeg en halv time og nåede hjem til en helt igennem vidunderlig travetur i Trekantskoven.

Jeg trives i den klare frostluft og selv om kulden bed i kinderne, så steg onsdagshumøret for hvert skridt jeg tog.

De lover, at vi får sne i Nordjylland natten mellem torsdag og fredag. Jeg håber, at vejrguderne holder deres løfte og giver os en ordentlig dyne.

Chefen er informeret om, at jeg muligvis napper hjemmearbejdsdag på fredag, hvilket betyder jeg kan sove lidt længere og tilbringe arbejdsdagen i bløde bukser. Det gider jeg godt. Men kun hvis varslerne holder stik og vejene er ufarbare.

De lange åbne stræk, der er mellem Hals og Aalborg fyger meget let til og kan hurtigt gøre køreturen temmelig besværlig. Ikke at vinterkørsel generer mig, men når jeg nu har muligheden for at slippe er det trods alt at foretrække.

IMG_4204

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *