plus 500

Jeg har et halvt kilo mere hund i dag end jeg havde da jeg hentede ham. En slags værdistigning. Eller noget.

En mail til opdrætteren bekræftede, at 500 gram på 14 dage er en helt fin vægtøgning for en fransk bulldog hvalp. En bordeaux hvalp øger sin vægt med et kilo om ugen, så jeg havde ingen ide om hvad der var normalt – og så har vi jo også lige haft giardiaen at slås med.

Men som sagt – alt er godt.

Poden havde lånt min bil i dag og da hun returnerede med den blev han så overstadig, at han tissede på hende. I det hele taget var han så højt oppe at køre over besøget, at han måtte sendes til nedkøling.

Jeg slås stadig lidt med at få ham til at gå i bånd og jeg får ham under ingen omstændigheder til at forlade huset ad fordøren. Haven er han fortrolig med og glad for… men verden på den anden side… den er stor og væmmelig.

10 Comments

  • Mette

   Det håber jeg. Jeg kan ikke mindes, at mine andre hvalpe har synes det var så træls at komme ud. Eller dvs. han trives fint i haven, så det er ikke vejr og vind han ikke gider.

  • Mette

   Nej nej, men han skal bestemt heller ikke belønnes for at gå helt i selvsving og bide i alt og alle. Han skal lære også at kunne slappe af igen.

 • Helle Klitgaard

  Han ser nu heller ikke ud til at mangle noget – men dejligt at få det bekræftet.
  Mht tisseriet, så havde min storebror engang en hund, den blev så glad, når den så mig, at den tissede på mig eller på gulvet – alle andre var den sådan lidt sur overfor – det gik aldrig over, så jeg var nødt til at lade den tisse på gulvet, hvis ikke jeg ville have en sjat 🙂

  • Mette

   Jeg var lidt bekymret da jeg havde læst, at giardiaen stjæler næringen fra fodret og selvom hunden spiser taber den sig. Men det har så ikke været tilfældet her.

 • Lone G

  Så dejligt at starte dagen med dine historier og billeder………..og selvom verden på den anden side af haven stadig er væmmelig, så har han da heldigvis ingen problemer med kameraet 🙂 Allerede fotogen !! 🙂

 • Line

  Det er så utroligt hyggeligt, lærerigt og UTROLIGT hyggeligt at læse med om Bobs første tid hos dig. Tak, fordi du deler!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *