Cirkusprinsessens julecookies
Ca. 15 stk.
brun farin 100 g
sukker 100 g
smør 125 g, blødt
hvedemel 150 g
vaniljestang 1 stk., kornene herfra
æg 1 stk.
mandler 60 g, smuttede
mørk chokolade 100 g
bagepulver 1 tsk.
allehånde 1 tsk.*
kanel 2 tsk.
groft salt ½ tsk.
Tænd ovnen på 180 grader. Rør brun farin, sukker, smør og æg sammen i en skål, og kom til sidst vaniljekornene heri.
Bland mel, bagepulver, salt, allehånde og kanel, og rør det i dejen sammen med grofthakkede mandler og chokolade.
Tril dejen i kugler, og sæt dem på bagepapir med god afstand (de flyder meget ud).
Bages midt i ovnen i ca. 10-15 min., til de er brune i kanten.
Forær dem væk i stabler med fine bånd omkring.