Dus med DBU

Hej Mette
Jeg håber, vi ses til landskamp. 
Mange hilsner, Jesper, DBU

Jeg har streamet én eneste fodboldkamp og straks er DBU på fornavn med mig…

Nå, ret skal være ret… da jeg streamede U19 landskampen mellem Danmark og Norge fredag eftermiddag, har jeg sikkert samtidig sagt ja til at modtage DBU’s nyhedsbrev.

Nevøen‘ debuterede på U19 landsholdet og det var jeg nødt til at skulle overvære.

Jeg fik bekræftet, at fodbold er omtrent ligeså interessant som navlefnuller. Noget helt andet er udenfor banen. Hele det cirkus, der foregår skjult i kulissen, når man spiller på det plan, er rasende spændende… det er markedsføring, Hjallerup Marked og prostitution i en pærevælling.

Så nej Jesper… ellers tak, vi ses ikke til landskamp!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *