Vi døjer stadig med ham Knud

Lørdag er gået med at sætte en pc op til den gamle på plejehjemmet, køre sække med affald på genbrugspladsen og lokalisere de papirer ejendomsmægleren skal bruge i forbindelse med salget.

Jeg havde medbragt alverdens kabler sammen med pc’en, men selvfølgelig manglede jeg præcis det ene, der skulle til for at forbinde min fars touch skærm. Jeg måtte ind på jobbet og bytte til det rigtige.

Det lykkedes og han er nu på nettet, hvilket var et stort ønske for ham.

Min aftensmad stod i firmaets køleskab, så det passede mig udmærket at skulle en tur omkring Aalborg.

Jeg havde Bob med og vi gik en tur ved havnen, men det var ingen fornøjelsestur. Det blæser fortsat en halv pelikan nede ved havnen, både i Aalborg og Hals. Tænker, at det er resterne af Knud, der hærger.

2 Comments

  • Deborah

    Jeg kan godt forstå, din far gerne ville på nettet, hvis det er noget, han plejer. I sådan en situation, holder man nok endnu mere fast i det lidt man har, “man plejer” tænker jeg. Det er nok uanset, om man er yngre eller ældre, når man flytter, som er en af de største omvæltninger, vi kan lave. Godt han har sådan en dygtig og flink datter.

    Jeg læste først indlægget i min reader, men der tog den ikke foto med over, og jeg tænkte, at det umuligt kunne passe, du ikke havde taget et foto på havnen. Og heldigvis havde jeg ret, for sikke et dejligt et. Jeg har ikke fået fotograferet noget “Knud”, det lidt vi så til ham desværre, for selvom det ikke var så slemt, som hos dem på Vestkysten, så kunne man godt have fået noget fint, da det var værst her. Jeg håber, du får en god og afslappende søndag.

    • Mette

      Jeg var i gang hele formiddagen med at rydde op i skabene hos de gamle, men eftermiddagen har jeg holdt fri. Knud er smuttet så vejret er igen normalt september vejr ?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *