Badedyret

IMG_5396

Lillebror stiller op til modelfoto iført badering. Eller halskrave som det jo er. Hvor kan han dog se ‘stakkels‘ ud (:

Jeg håber, at vedkommende der har fået den gode idé, er blevet præmieret. Den er langt mere bekvem for hunden end den hæslige lampeskærm man normalt får med hjem fra dyrlægen. Der er ingen orienteringproblemer og som nævnt tidligere, tvivler jeg på, at han er klar over han har den på.

Den er muligvis en smule dyrere end plastikskærmen, men når man har givet flere tusinde kroner for en operation, så betyder de par hundrede hverken fra eller til.

Nogen har nævnt, at den ikke er så holdbar til større hunde, men måske findes der flere typer. På denne her model fra ‘Buster’ er den oppustelige del gemt væk bag noget stærkt stof a la beavernylon, og der er ingen risiko for at han får krattet hul på det og punkteret puden.

Vi pakker den snart meget langt væk og så gider vi forresten ikke flere dyrlægebesøg foreløbig.

Capice..!

13 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *