Kan jeg nu blive boende?

Den frygt jeg har gået med siden marts 21 blev efter en pressemeddelelse fra Rema 1000 pludselig meget mindre.

I følge det materiale jeg modtog fra kommunen for mere end halvanden år siden skulle der ligge en dagligvarebutik (Rema 1000) lige her hvor jeg bor, men jeg forestiller mig ikke at Rema 1000 – som i følge pressemeddelelsen overtager Aldi i Hals – også vil bygge butik på modsatte hjørne, hvor jeg bor.

Det er ellers kun 14 dage siden nedenstående kunne læses på byens digitale opslagstavle:

Jeg har forgæves forsøgt at få oplyst, hvor manden har sine oplysninger fra. Jeg forestiller mig ikke, at Remas opkøb af Aldi er en hovsa-beslutning, der er sket hen over natten, så mon ikke bare hans oplysninger er rygter stampet op af jorden. Som så meget andet på den opslagstavle.

Planerne har haft mange konsekvenser for beboerne i området og jeg synes, at det er under al kritik, at Aalborg kommune i marts 21 udsender en folder til alle beboere i Hals og på intet tidspunkt i de seneste halvanden år følger op på projektet. Der er huse som er fraflyttet og ikke genudlejet netop pga. planerne, huse der ikke vedligeholdes og det har givet en urimelig usikkerhed hos os der er tilbage.

Om projektet helt er lukket ned aner jeg ikke, men jeg vælger at være optimistisk indtil vi hører mere – og så vil jeg se frem til at bo overfor Rema 1000, som jeg synes er en betydelig bedre butik end Aldi.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *