Et brat opvågning

Jeg er vågnet op til en besked i min e-boks og en ny lokalplan for Hals.

‘Spændende’ projekt – jeg bor lige der, hvor kommunen synes der skal ligge en dagligvarebutik!?!

Hvad nu lille du?

(Gad vide hvilke rettigheder jeg har som lejer… opsigelsefrist, genhusning, osv.?)

6 Comments

 • Mette L

  Altså, jeg har hele tiden tænkt, at du var flyttet for centralt, og at det var alt for tidligt, at du havde valgt din aftægtsbolig… Men derfor behøver kommunen jo ikke smide dig ud, bare fordi de tror, de kan tjene lidt flere penge. Det er ikke sikker udlejer kender til planerne. Det er heller ikke altid, at planer bliver til virkelighed, men tal lige med din udlejer og hør, hvad han siger.

  • Mette

   Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at man ville jævne 4 privatboliger og 1 ejendomsmæglerforretning med jorden for at gøre plads til en fjerde dagligvarebutik i en by med 2500 fastboende.

   Jeg er målløs og selvom det endnu ‘kun’ er en lokalplan der er ude i høring, så ved jeg også godt, at de ikke sender sådan noget ud for sjov.

 • Karin

  Pyha. Har din ejer ikke informeret dig? Eller står din lejer lige så udvidende som du?

  Jeg håber der er noget der kan rede din “r..” – håber ikke der er en klausuel, servituter der står med alt for små bogstaver, på side 74, i en blanding af alt muligt “ligegyldigt” i din lejekontrakt.

  • Mette

   Jeg er ret siker på, at der intet står i min lejekontrakt med småt og uden at vide det, er jeg vel beskyttet i et vist omfang af lejeloven. Om min udlejer ved det – det aner jeg ikke Karin – hele byen diskuterer denne lokalplan som er landet i indbakken hos alle i byen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *