Den er go’ nok, han er stor

Seriøst… jeg troede den hund i filmen var manipuleret

Kvinden i hundeskoven refererede dels til Hooch i ‘Turner & Hund’ og dels til Lillebrors størrelse, men jeg kunne forsikre hende om, at Lillebror er rigtig nok og hans morgenvægt netop er målt hos dyrlægen til præcis 67,7 kg.

Helt uden filmtricks.

Vel er han en stor dreng og havde han ikke været lige så blød og blid som han er stor, kunne jeg sagtens have fået kam til mit hår. Heldigvis kender han ikke sin egen styrke og kan styres blot ved at hæve stemmen. En smule.

Vi har oplevet en eneste uheldig episode… han panikkede over et zebrabrøl i ZOO, hvor Poden næsten fik rykket armen af ellers har det været 3½ år uden nogen som helst bøvl.

Har jeg sagt vi knuselsker ham?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *