Udbredt regn

Solen skinner fortsat, men fra morgenstunden truede de i vejrudsigten med udbredt regn over middag.

Vi var ikke sene til at gribe gummistøvler og halsbånd – og køre til stranden for at nyde en time i den kolde klare morgen.

Ingen af vinterferiens mange sommerhusgæster var oppe så tidligt, så vi havde stranden ganske for os selv. Præcis som vi bedst kan li’ det.


Da vi kom hjem fra stranden havde vi fået and i haven. Jeg har spurgt mig rundt og der er en vis enigned om, at der er tale om en ung moskusand.

Lillebror – uden halsbånd/snor –  opdagede den først. Det kunne nemt være endt i noget nak og æd, men heldigvis er han lidt en kryster, så han holdt sig på behørig afstand.

Jeg kunne komme forholdsvis tæt på, så den var næppe ‘vild’.

Den mæskede sig lidt i mine visne stauder inden den lettede og satte krus mod fjorden.

• • •

Jeg har, som tidligere nævnt, en travl søndag foran mig, så i dag skal jeg lave ingenting udover at besøge de gamle i Fjordgade.

Og koge hvidkål.

Aftensmaden står nemlig på mormormad… frikadeller og stuvet hvidkål.

3 Comments

 • Inge

  Ja, man skulle være tidligt ude for at få det gode vejr med i dag – jeg nåede tre dukkerter ved Frederikshavn og to gode saunature…. 🙂

 • Karin

  Så meget hvidt på jorden har vi ikke haft denne vinter endnu, bliver en smule misundelig, det kunne jo have været godt for børnebørnene at komme ud og lige i sne fremfor mudder 🙂
  Jeg er en af dem du kan bilde alt ind omkring fugle, jeg hopper i med begge ben, jeg ved de pipper og kan flyve, så er det sagt. 😉 – måske en lille bitte smule mere, men det vil kun være ved fælles hjælp.
  regnen begyndte her omkring kl. 10.00 først drypperi, nu silende regn.
  Jeg fik lige fyret op for lidt varme

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *