Pludselig er det er weekend igen

Med i posen med min aftensmad fra verdens bedste kantine var også to store ben til Felix.

Vi er SÅ forkælede.

• • •

Der gik halvanden dag fra arbejdsugen pga. min behandling hos Hamlet, så det var fredag før jeg fik set mig om.

Vi var kun to på job i dag og med god tid på en vinterferieramt virksomhed fik vi vendt en del af livets små og store udfordringer. I vores afdeling har de fleste noget i rygsækken, som mange andre steder godt kunne blive ramt af noget berøringangst… men sådan har vi det bare ikke. Vi taler om det hele, interesserer og kerer os om hinanden og det holder jeg rigtig meget af.

• • •

Weekenden står på en del arbejde. Af den frivillige slags. Dels skal jeg hjælpe Poden med at udsmykke Matas Vejgaards butiksvindue i forbindelse med hendes fagprøve og dels skal jeg hjælpe Peter med med layout og korrektur af hans eksamensopgave i Humanistisk organisationsudvikling. Forsiden og layoutet er nogenlunde på plads. Denne gang er det ‘kun’ 10 sider og han kan godt stave, så korrekturen burde være lige til at gå til.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *