30 dage tilbage

Efter besøget i går er det for alvor gået op for mig, at jeg faktisk skal være hundeejer igen. Om bare 30 dage.

Der var jo altid den risiko, at opdrætteren ikke ville sælge en hvalp til mig.

Det sker.

Da vi fik Arabella var det fordi opdrætter ikke var tryg ved den person, der oprindeligt havde købt hende.  Det blev vores held og selvom vi kun havde ganske kort betænkningstid, har vi aldrig fortrudt vi sagde ja.

Også Lillebror faldt tilfældigt ned i min turban. 2½ år gammel. Jeg havde aldrig før overtaget en voksen hund og det gav anledning til en smule betænkelighed – men jer, der har fulgt med herinde ved at han kravlede lige ind under huden på mig og var knuselsket fra dag et.

Det bliver Bob D også.

Flere har sat spørgsmålstegn ved mit valg, men ingen har formået at spolere forventningens glæde.

Herunder en lille kort video jeg optog i går – der er ikke gået nogen videofotograf tabt i mig, men synes alligevel I skulle se, hvor små og fine de er. Bob D er fyren med den hvide hage og lyseste pels bagerst i billedet.

4 Comments

 • Kirsten

  Åh, hvor de bare søde, kan godt forstå du glæder dig! Er det et bevidst valg, at du vælger en meget mindre hund?

  • Mette

   Det er helt bevidst Kirsten. Jeg er lige blevet 55 og det går kun én vej. Jeg kunne sagtens tumle Lillebror, som var en blid kæmpe, men hvad nu hvis jeg kom til at stå med 70 kg. hund, som tog magten fra mig. Det har jeg bare ikke kræfter til mere.

   Jeg har ofte talt om en mindre hund, men bare ikke fundet en race som tiltalte mig. Så bragte min pode Daniel og Jack ind i familien og så var jeg solgt. Jeg har passet Jack flere gange og han passer præcis til mit temperament.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *