Tiltet

Uge 36 blev ikke mindre travl end de sidste vi har været igennem… også denne uge er jeg blevet drænet fuldstændig for energi.

Når jeg om aftenen har tænkt, at nu må det da være sengetid, så kan jeg se, at de i ALDI først er ved at køre gadevarene ind… dvs. klokken kun er 21.

Det er søndag og det regner…

De sidste par dage har jeg ladet batterierne op igen og præcis som det fungerer bedst for mig, er det gjort i mit eget selskab. Jeg har lige siddet og tænkt om jeg overhovedet har talt med nogen i weekenden – og er kommet frem til, at jeg vist kun har vekslet nogle få ord med bagerdamen og kassedamen i Aldi.

Om jeg har kedet mig eller følt mig alene? Ikke det mindste. Faktisk trives jeg allerbedst sådan. Særligt efter en arbejdsuge, hvor jeg er omgivet af mennesker, har deltaget i et hav af møder og snakket med massevis af kunder.


Jeg strikker mønsterstrik og har lært en ny teknik – lettisk fletning. Det er pærenemt og giver en fin indramning af f.eks. en vantemanchet som der her er tale om.

Garnet er hentet i restekurven blandt de mange mange rester i Rauma Finull den indeholder.

Mens jeg strikker læser Helene Egelund højt af Lone Hørslevs bog ‘Halvt i himlen‘. En skøn skøn roman, hvor hun i romanform fortæller sin oldemors historie om en skæbnessvanger sommerforelskelse.

Bogen så jeg på Sørens instagram profil. Der er masse af dejlig læse inspiration at hente både på Instagram og forskellige læsegrupper på Facebook.

I morgen er der noget andet, der igen tager min tid og fylder mine dage. Vi har været ramt af sygdom i afdelingen og jeg håber, at vi bliver fuldtallige i den kommende uge så jeg kan nappe en hjemmearbejdsdag eller to.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *