Find en hund..

Sådan en sommeruge med mandagsfri stryger jo af sted. Det er allerede fredag, lang weekend igen og præcis 7 arbejdsdage til, at jeg for alvor holder sommerferie.

Der er stille på jobbet. Helt vildt stille faktisk. Der bliver ryddet op i bunker som jeg aldrig havde troet, at jeg ville nå til. Der er helt sikkert kunder, der er ikke opfatter det som noget positivt… en af bunkerne er nemlig, at få indkrævet udstyr fra forlængst fratrådte medarbejdere, hvilket kan være særdeles vanskeligt.

I dag skriver jeg med den hvasse pen og mon ikke, at det tvinger nogen ud af busken!

IMG_1458

Der begynder, at komme planer i kalenderen, som skal fylde de 17 dage, som udgør min sommerferie. Eller fylde og fylde. Helst ikke, jo. Det er ferie – og der skal være rigelig med albuerum til at gøre præcis, hvad der falder mig ind, når jeg står op om morgenen.

IMG_1464

Det eneste, der er helt sikkert er at kratluskeren herover er omfattet af planerne. Vi skal på ekspeditioner rundt i verden omkring os… måske skal der udforskes flere bygmarker, vi skal bade, gå med bare tæer i sandet, se på smukke gamle sejlskibe, til koncert, bryllup og fødselsdag, besøge nye landsdele, sove under åben himmel…

Det er lige om lidt.

14 Comments

 • Karin

  Hvor er det vidunderlige og skønne billeder, at Lillebror kan gemme sig sådan, er jo helt vildt.

  Mht. din hvasse pen, det gør jeg dagligt når jeg har debitor kasketten på, der er altid nogle der er langsomme betalere, eller helt undlader at betale. Desværre. Knæk og bræk med det.

 • Mette L

  tihi, min første tanke var, at det er da godt, man ikke længere må hale-kupere, for så var han da helt væk 🙂
  Fantastiske billeder, man kan lige frem mærke, hvor fedt han synes det er.

  • Mette

   Bordeauxen har heldigvis aldrig være hverken hale eller ører kuperet.

   Han elsker at rende ind i højt græs, korn eller raps 🙂

   • Mette L

    nå ja, okay. Som sagt, det var allerførste tanke. Jeg tænker på bordeaxer som a la boksere. Min første hund (som jeg fiktivt fik i julegave af mine forældre, da jeg var 7 år) var en bokser, og hun og Arabella kunne godt minde en lille smule om hinanden 🙂

    • Mette

     De tilhører også begge gruppen ‘Molosser’ og har mange ydre lighedstegn 🙂

     Størrelsesmæssigt er der dog kæmpe forskel… Arabella vejede 50 kg. og Lillebror vejer 66-68 kg og har en hale der er lige så tyk som mit håndled. Og så er der vist også en stor forskel på temperamentet. Bordeauxen er temmelig ‘laid back’ – det kan man vist næppe sige om bokseren 🙂

     • Mette L

      Haha 🙂 ja, jeg havde en lille udgave. Min Lady var af de mindre boksere og heldigvis meget rolig. Hendes efterfølger var der alt for meget gang i, så han måtte ha’ et nyt hjem hos en landmand, der var bedre til at styre ham, end min far var.

 • Catarina

  Super fede billeder og overskriften er da lige i øjet. 🙂
  Jeg overvejer faktisk at komme op og se alle de der skibe den weekend, så måske ses vi 🙂

  • Mette

   Jeg smilede også da jeg så ham tumle rundt på den mark – jeg er så ikke så sikker på, at landmanden havde smilet, men hvad man ser har man ikke ondt af 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *