Hvis jeg hører…

ordet ‘nyansættelse’ springer jeg i havnen.

Sådan har jeg haft det den sidste uge. Det vælter ind og med chipset mangel i verden er det et kæmpe problem at skaffe udstyr til de mange nye medarbejdere.

Vi gør vores bedste inden for de rammer og muligheder vi har. Det er ikke altid nok og så står vi i skudlinjen. Det er opslidende og trættende.

Hovedet er fyldt og efter en lang dag er det skønt at slukke maskinen og køre hjem.

Min plads i verdensfirmaet

Torsdag har været en af de bedre dage, med positive kunder og gode historier.

En af vores indiske kolleger har sat sig for at lære dansk og holdt stolt to fingre i vejret med et: “jeg går på modul 2”. Han taler et fint forståeligt dansk (om end fortsat med et begrænset ordforråd) og var synligt stolt da jeg sagde det. Jeg forestiller mig det er svært at lære, så jeg tager hatten af for hans indsats. De fleste indiske ansatte er her kun 6 måneder, men måske har han tegnet en længere kontrakt og dermed synes han vil kunne begå sig på andet end bollywood engelsk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *