På gensyn

Viking Star har allerede været forbi Hals et par gange i år, men det har næppe passeret Hals på en smukkere aften end i aftes.

Der var ikke mange krusninger på fjorden, så det var et ret betagende syn da det store krydstogtskib stille sejlede ud i natten gennem den smalle passage mellem Hals og Egense.

965A0823

Det kommer igen flere gange de næste måneder, så det var: på gensyn!

965A0825

Ugen har i det hele taget været fyldt med afsked og er der noget, jeg er dårlig til, er det at sige farvel.

Jeg er sikkert pisse dårlig til mange andre ting også, men at sige farvel, er jeg exceptionel dårlig til.

I ugen har det været flere kolleger, som er rejst af den ene eller den anden årsag.

Den ene er en mand, jeg har arbejdet sammen med så længe jeg kan huske… vores skriveborde stod i en lang årrække lige overfor hinanden og vi har været gennem mange ting sammen. Både privat og fagligt. Jeg plejer at sige, at han er den mand, der – udover min far – har holdt mig ud længst 🙂

Nu rejser han og selvom vi ikke mister forbindelsen, så er det alligevel underligt, at han ikke længere skal være en del af min hverdag.

‘Min’ studentermedhjælper sagde farvel i onsdags. Hun blev færdig med sin uddannelse og skulle naturligvis videre ud i livet.

Min tidligere chef – ham der ansatte mig i mit nuværende job – er blevet forflyttet…

Skal vi ikke sige, at i næste uge er der ingen, der siger farvel!?!

3 Comments

 • Deborah

  Du kan tro, jeg forstår dig. Jeg har det ligesådan. Det er SÅ hårdt! Jeg har også en uge, der mildt sagt ikke er den sjoveste! Men derudover så er det nogle smukke fotos. Håber du får en god weekend i det mindste. Jeg prøver på det, så hårdt jeg kan! Men det kniber sgu.

 • Karin

  Det at sige farvel er en underlig størrelse. Svigersønnen ændre det til på gensyn, da selve ordet farvel for ham, hænger sammen med “det sidste farvel” – hvor det for mig betyder det samme som på gensyn.
  Vrøvl jeg håber du forstår.
  Det at tage afsted er svær, krydser fingre for der ikke lige drysser flere mails ind, der gør du må vinke “farvel”.

 • Dorte

  Søde Mette
  SMUKKE billeder 🙂
  Farvel er aldrig nemt – men…..den med når en dør lukker, åbner der sig en ny – har jeg haft glæde af – der er meget godt på vej til dig 🙂
  Rigtig god weekend

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *