Vi er her endnu… Bob og jeg

Tropenætter og tropedøgn… sommeren er dæleme kommet til byen. Alle vinduer i overetagen står pivåbne og skaber lidt luft. En blæser, der kører lydløst et par timer indtil nattens kølighed rammer gør, at jeg klarer mig gennem uden alt for meget ubehag og søvnløshed.

Jeg mistrives i varmen. Jeg bliver utilpas og ugidelig og kan derfor glæde mig over endnu en fordel ved at bo i vandkanten. Temperaturen i Hals ligger oftest en 3-4 grader under temperaturen inde i landet og for mig er der en verden til forskel på 25 og 29 grader.

På kontoret har vi klimaanlæg, så der er behageligt trods varmen udenfor.

Der tyndt besat på både motorvejen og kontorene, og henover de næste uger tænker jeg, at vi bliver endnu færre.

Man skulle næsten tro at jeg også var gået på ferie og rejst hen et sted uden netforbindelse, så fattig jeg er på ord… inden af delene er tilfældet, men der er så mange ting, der rør sig herude på den anden side, at det er svært at have overskud til også at dele ud af det herinde.

Men vi er her altså endnu… Bob og jeg!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *