Mandagsfri

Jeg havde helt glemt, hvor skønt der er at forlænge weekenden med mandag. Søndagen får et helt andet indhold end udelukkende at være sådan en lidt kedelig dag, hvor jeg forbereder mig til den kommende arbejdsuge.

Denne er kun den første ud af en række udvidede weekends. Hele marts og april er forlænget med enten fredag eller mandag afhængig af, hvordan det nu har passet ind i kalenderen.

Jeg har sovet længe, hygget mig i de bløde bukser og med masser af kaffe. Lillebror og jeg har været ved stranden og i XL Byg. Jeg har fordybet mig i en god bog, set en film, finsovet på sofaen, repareret en lampe for mine forældre og set lidt cykelløb.

Ingenting haster.

Det er præcis sådan, en fridag skal være.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *