I bløde bukser og morgenhår

Jeg snød mig til at sove længe i dag… trængte vist bare til at vågne af mig selv.

Jeg er sikker på, at mange vil mene, at 6:45 stadig er til den tidlige side, men almindeligvis sidder jeg allerede på jobbet på det tidspunkt, så det er ren luksus, at få de knap to timers ekstra søvn.

Lillebror og jeg luskede til bageren i den stille sommermorgen med nattøjet gemt under en lang jakke. Kirkeklokken blimlede klokken 7 og jeg sagde godmorgen til en anden hundelufter. Ellers var gaderne stille og tomme.

Alt er gået i sommerferiemode og der er ikke den store aktivitet i opgavekøen. Det bliver noget med at gå til og fra, trykke F5 og tage mig af de småting, der forventes i løbet af fredagen… og ellers nyde at weekenden har fået den allerblideste start.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *