Den rigeste kælling

Jeg drømmer om at se noget af verden fra søsiden.

Ikke som passager på en mindre sejlbåd, men som et luksusdyr ombord på et krydstogtskib.

Kontorvinduerne vender lige ud mod Limfjorden og vi har kig ind mod byen og Limfjordsbroen. Ugentligt – sommeren igennem – lægger forskellige af de store skibe til i Aalborg.

Jeg har ingen problemer med at se mig selv på sådan et flydende hotel… selvklart i en kahyt med terrasse og alverdens bekvemmeligheder.

Magallan ved ankomsten til Aalborg kl. 13:30 set fra solterrassen på firmaets 6. sal

I går var det Magallan, der var i byen. Det er bygget præcis her, hvor firmaet ligger i dag og har ligget i dokken, der adskiller vores to bygninger. Sidste år fik det er særlig velkomst da det besøgte byen for første gang siden det forlod værftet.

Det mangler så de omtalte kahytter med terrasse, hvor jeg har tænkt mig at skulle sidde med en G&T i hånden, læse bøger eller samtale med min rejsemakker.

Magallan passerer Hals kl. 21:30

Smukt var det da skibet sent om aftenen næsten lydløst gled forbi Hals og ud i natten med kurs mod…

Ligesom med uddannelsesplanerne i går er der ingen, der kan tage drømmene fra mig… og som Filosoffen siger: “du er den rigeste kælling, jeg kender“, så alle muligheder ligger åbne 😉

2 Comments

  • Karin

    Dejlige drømme du der har. Jeg springer lige over, sejle hm. jeg er langt fra søstærk, så min kahyt vil befinde sig under havoverfladen og skal ligge midt for, der vil jeg være når den sejler, og først komme frem nå den ligger til land. Derfor vil jeg ikke blive en af dem du møder 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *