Fredagen i korte træk

– Jeg speedstrikker på det sidste ærme på den honning gule mohair sweater.

– Der kom besked i e-boks med indkaldelse til nerveledningsundersøgelse. 15. marts. Det er jo latteligt længe at vente, hvis det er andet end en indeklemt nerve. På mandag får min sundhedsforsikring et kald. Måske er der hjælp at hente.

– Irmas første løbetid synger på sidste vers. Det har været lidt af en prøvelse.

– Onsdagens corona test var endnu en negativ en af slagsen. Min tredie. Den sidste er foretaget i privat regi på kontoret. Hver onsdag kan de, der sidder i forretningskritiske funktioner og derfor møder fysisk op i firmaet blive testet. Lyn testet. Lynet var det så som så med – jeg fik i hvert fald først svar i dag.

– På morgenturen debuterede jeg i min nye røde Rains dynefrakke som jeg købte på bud tilbage i maj og kunne konstatere, at den både er varm, vind- og vandtæt. Vinteren kan bare komme an og det kan weekenden også.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *