Dusty Honey

Farven er så ny, at man end ikke kan bestille den på Knitting for Olives hjemmeside.

Jeg havde spottet den på KFO Frederiskhavn’s instagram og da jeg havde et andet ærinde i byen smuttede jeg forbi Tordenskjoldsgade og købte en pose lækkerhed med hjem til endnu en Sunday Mohair Edition. Den tredie. Poden har fået en i gammelrosa og jeg selv har en i gråbrun.

To tråde mohair er perfekt til en trøje man også kan holde ud at have på indendørs og jeg synes, at præcis den model er så fin med ribbærestykket. Og så er jeg helt solgt til denne støvede honning gule farve.

Hundene var med nordpå og vi gik den lange tur op i Pikkerbakkerne og blev belønnet med den smukkeste udsigt over havet og Frederikshavn.

Vi mødte en fransk bulldog han på toppen – og med en Irma i løbetid havde ejeren mere end svært ved at få den med videre på deres gå tur.

Hun er ret påvirket af løbetiden. Det er svært at beskrive, men når man kender hende, kan man tydelig mærke den anderledes opførsel.

Bob… han er kold som jordbæris!

2 Comments

 • Charlotte K

  fantastiske billeder som altid.
  Kæft han er skøn ham Bob, han vil da pisse på løbetid OG hvem der ligger under den sten.

  forleden gik jeg en tur med min hund på den lokale kirkegård.
  Blev optaget af at læse gravstene, og blev overrasket over at der stadig bruge titler på nogle gravsten.
  Overlærer, direktør, postmester, læge, overlæge osv osv
  Fandt ikke en eneste med sosu assistent, rengøring, kontorassistent eller i den dur.
  Blot en tanke

  • Mette

   Det er en god observation, men mon ikke det stammer fra en svunden tid og forsvinder med den generation hvor varmenst var ‘noget’ i kraft af en titel. Jeg var med med min gode ven P på kirkegården og hilse på hans far. Vi tale om netop gravstens inskriptioner. På hans fars, som er en sten i græsset, står kun navnet. Ingen årstal. Og sådan vil han også have selv det. Helst ville han ligge i fællesgraven, men så ville han blive omgivet af de rædsler mange mennesker synes skal stå på en grav og den tanke fik det til at stritte på ham 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *