Det driller

Jeg har lige strikket en fin gammelrosa Sunday Mohair Edition til Nanna og strikkede halskanten ned uden problemer overhovedet.

På min egen, strikket efter helt samme opskrift, har det drillet så meget, at jeg har strikket halskanten tre gange og nu valgt at ombukket bliver syet ned tilsidst.

BUM.

Jeg kan godt mærke, at jeg kommer lidt til kort på de små fine detaljer. Italiensk opslag og afluk mestrer jeg bestemt heller ikke uden, at det bliver lidt klodset.

Der er mange ting jeg gerne vil lære. Også fx. strik efter engelsk opskrift.

Jeg bruger YouTube rigtig meget. Her er masser af skide gode tips at hente, men vil alligevel holde øje med de forskellige udbydere af kurser her i vinter, så jeg kan opgradere mine skills.

Det er en kæmpe fornøjelse at have genfundet min strikkemojo. Jeg kan bladre tilbage på bloggen og se at det første garn i nyere tid købte jeg hos Garnudsalg i september 16 og så er det gået fremad med tørklæder, sjaler, tæpper og nu endt ved trøjer.

Stadig af den mere simple slags, men alligevel trøjer og cardigans som jeg, med efterårets komme, er begyndt at bruge dagligt på jobbet.

Der er stadig langt til de ting, jeg strikkede da jeg var ung, men jeg er på vej.

One Comment

  • Charlotte K

    Du strikker altså piv flot Mette.
    Du finder også fine opskrifter, som jeg flere gange er blevet inspireret af.
    Tak for at dele, tak for dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *