Der var engang…

Der var engang hvor jeg strikkede uafbrudt… den ene sweater efter den anden gled af pindene. Blandt andet har jeg selv strikket den (synes jeg selv) smukke norske genser jeg har på her. Det er 20 år siden. Mindst.

Jeg har brugt i tusindvis af kroner på garn og slæbte hjem, når vi var på besøg hos min daværende kærestes bedsteforældre, der boede lige klods op af Rauma Ullbarefabrikk.

Da jeg fik Poden var der ikke længere plads til strikkepindene. Jeg har stadig en sød “Marianne Isager sag” siddende på en rundpind – i str. 2 år – som aldrig blev færdig. Nu er det ligsom for sent… størrelsen er i hvert fald helt forkert 😕

Jeg har for nylig igen forsøgt mig med pindene. Men for det første driller nærsynet og så kunne jeg heller ikke længere holde koncentrationen – så også mit sidste projekt sidder ufærdigt på pindene.

Jeg tror bare, jeg vil undlade at drømme, når jeg ser de smukke ting, der frembringes rundt omkring – og så vente til  jeg bliver en gammel mormor… så måske!

6 Comments

 • K@ri

  Morsomt at du har besøkt Rauma Ullvarefabrikk da 🙂
  Det er også min garnbutikk, og den ligger i gangavstand for meg.
  Det i tillegg til at du ligger på min bloggliste er faktisk litt av ett sammentreff.
  Du må vel titte innom siden til Ullvaren som vi kaller den i dag, for der er rett så oppegående hva kvalitet og design angår 🙂
  Vakre tanker fra K@ri*

  • Mette

   Det er da lidt af et gøy sammetræf. Min kærestes bedsteforældre boede i Åndalsnæs 🙂

   Allerede for 20 år siden havde de designere som lavede nogle super flotte og anderledes designs. Og som du siger så er garnet i top kvalitet.

 • Monica

  nøj – du blendet godt nok godt ind i det norske – det kan man da nemt se!!! Og når du går igang igen, vil jeg gerne bestille den mariusgenser jeg aldrig fik…

 • Liselotte

  Ikke alle skal strikke, Mette – nogen skal lufte hund, grine, køre Polo, bage pizzaer og smile, så det når øjnene. Måske en skønne dag du finder din strikkemojo igen og indtil da, kan man betale sig fra det meste 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *