Jeg gider ikke

Papkassen Bob sov i var blevet for trang, så den er røget ud.

Hundesengen er nu i entreen og han sover i stedet i det store bur ved siden af min seng. Endnu med lågen lukket. Han skal fortsat tisse i løbet af natten og så er det rart at blive vækket, så det kan foregå i haven.

Til morgen ville han ikke ud af buret da jeg åbnede lågen. Som en anden teenager lå han og gassede sig i sine varme tæpper og lige meget hvor meget jeg lokkede, blev han liggende.

Jeg kunne godt have tænkt mig at gøre det samme. Og efter en laaaang køretur i kø, som fordoblede transporttiden til jobbet, ville jeg ønske, at jeg havde gjort det.

Vi har ikke fået en eneste snefnug i Hals, så jeg blev noget overrasket da jeg nærmede mig Aalborg og sneen væltede ned. 5-6 cm var der kommet da jeg kørte bilen ind på p-pladsen.

Bob udviste samme modstand mod at rejse sig fra kurven da jeg forsøgte at lokke ham med på en lille tur i skoven efter arbejdstid.

Fuldt påklædt til kulden lagde han sig i kurven og lod som om jeg ikke eksisterede.

Ud kom han, omend det kun var en kortere tur… kulden var ikke behagelig for nogen af os!

One Comment

  • Anette

    Dejlige liksus dyr
    her har jeg det modsatte problem Zorro elsker den tørre kulde uden sne, og vil side i haven evigt… men får kold mave hvis han sider for længe.
    og det er altså koldt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *