Nyt grej

I slutningen af oktober skal Nannas veninde giftes og jeg er blevet spurgt om jeg vil fotografere i kirken. Det ville under normale omstændigheder være en opgave, jeg ville takke pænt nej til. Alt kan gå galt og jeg er simpelthen ikke komfortabel ved at skulle forevige så vigtig en dag.

Denne opgave har jeg imidlertid sagt ja, fordi det er en pige, som  jeg har kendt siden hun og Nanna gik i børnehave og fordi de er ok med, at det er en øvelse for mig.

Det bliver ikke de typiske glansbilleder man ser efter et bryllup og de kommer ikke til at opleve opstillinger ved skovsøen og lynende blitz lys. Det bliver i stedet (forhåbentlig fede) stemningsbilleder fra dagen taget mens jeg bevæger mig rundt og fanger interaktion, humor og kærlighed uden ‘nogen’ skal stille sig op. Det er i hvert fald den opgave jeg har stillet mig selv.

Det har kostet indkøb af lidt nyt udstyr, incl. et par ekstra batterier, men jeg tænker, at bliver det en succes og en oplevelse, der også er god for mig, så kunne det måske føre lidt mere med sig som kunne være investeringen værd. Hvis ikke kan det selvfølgelig sagtens bruges til noget andet.

Jeg har længe vaklet mellem to objektiver, 35mm f/1.4 og 16mm f/1.4, men efter at have konsulteret den Fuji gruppe jeg er medlem af på FB endte valget på førstnævnte. Det andet røg på ønskesedlen.

Det må gerne meget snart lande i min postkasse, så jeg kan nå at øve mig.

2 Comments

  • Jannie

    Siden jeg købte min Huawei P 20 pro Mobil, har jeg ikke rørt mit spejlrefleks kamera. Har ellers et super godt Nikon. Og jeg er kun en ren amatør. Men den lille kinesiske mobil, tager simpelthen fremragende billeder. Og dækker mit behov fuldt ud.

    • Mette

      Der er nogen der siger, at det bedste kamera er det du har i hånden – og det kan der være noget om. Min iPhone X tager også super fine billeder, meeeen det har også mange begrænsninger i forhold til et ‘rigtigt’ kamera, så mobilen bliver aldrig en erstatning for mig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *