Forår og lange weekends lige om hjørnet

Jeg har taget hul på en 5 dages arbejdsuge… den sidste i lang tid. I marts og april er mine weekends nemlig forlænget med enten fridage eller helligdage.

Jeg gad godt, at det var en permanent ordning… 4 dage på arbejde og 3 dage fri… men min løn er ikke til at kunne nøjes med en 30 timers arbejdsuge og jeg vandt desværre ikke de 152.000.000 i fredags.

Poden og jeg planlægger, at tage et par dage eller tre til hovedstaden i løbet af foråret. Om det bliver marts eller april er dog tvivlsomt. Vi afventer en arbejdsplan fra Matas inden vi kan sætte en dato på, og vi kommer nok helt frem til maj før vi kan finde nogle dage hvor vi har fri begge to.

God mandag.

3 Comments

 • Dorte

  Smukt – smukt foto, Mette. 🙂 Love it…..
  Pudsigt nok planlægger min veninde og jeg også en forårstur til “Staden” – jeg har boet derovre, så det bliver en tur “Down memory lane” + alt det nye, der er sket. Men…… det er lidt koldt endnu at vandre rundt derovre 🙂
  KH Dorte

  • Mette

   Underligt med det foto . det er sådan lidt uskarpt og mislykket – og alligevel valgte jeg det blandt mange.

   Jeg tror også vi venter til maj hvor vejret forhåbentligt er lidt lunere 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *