Der er blevet talt til mange

Orbitmanden er færdig med sit gåprojekt og ligger hjemme på sofaen, ser film og spiser hotdogs.

Det er SÅ velfortjent.

Da jeg gik i seng i aftes ved 22 tiden snakkede vi kort. Da var han på vej ud på de sidste to timers vandring inden projektet lukkede til midnat.

692.432 skridt – ca. 550 km på 14 dage. Han er klar til Caminoen eller det, der er værre.

Til sammenligning har jeg gået 122.207 skridt på de to, for mig, helt almindelige uger. Selvom jeg ofte glemmer mobilen hjemme og godt kan lægge lidt skridt til, så kan jeg alligevel godt gøre det meget bedre.

Lørdag gik vi turen omkring mosen, i selskab med Nanna, kæresten og Jack. Det giver 6,5 km på tælleren og er en skøn tur hvor hundene kan løbe løse hele vejen. Når lyset vender tilbage er det en tur vi sagtens kan nå på en hverdag også.

49.000 skridt om dagen i gennemsnit over to uger – der kommer jeg alligevel aldrig til.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *