Stakkels Irma

Jeg vil tro, at vi er ved at være halvvejs i Irmas første løbetid.

Hun opfører sig, som en der ikke aner, hvad der har ramt hende.

Min ellers så glade lille følgesvend virker nedtrykt, usikker og ved ikke helt hvor hun skal gøre af sig selv. Hun holder til i hjørnerne, som om hun vil gemme rumpen og så sover hun langt mere end hun plejer.

Hun er sød til at beholde bukserne på, også om natten, så det kan jeg bestemt ikke klage over, men det gør lidt ondt i hundemorhjertet at se, hvor påvirket hun er.

Det må gerne snart få en ende og så vil jeg overveje, om jeg synes, at det er noget, hun skal igennem 2 x 3 uger om året.

3 Comments

 • Helle Klitgaard

  Jeg kan godt forstå, at du overvejer det. Som jeg fortalte dig, blødte Emma ikke ret meget, men til gengæld var hun besværlig og trist i en månedstid. Det forsvandt, da hun fik fjernet livmoderen, så de sidste to år, var hun glad året rundt. Hvis jeg skal have hund igen, så vælger jeg at få det fixet, så den slipper for det.

 • Dorthe Walsh

  Ja det gør så ondt når vores dyr lider. Vores Bertha har heldigvis ikke de store problemer i hendes løbetid. Hun er 12 år nu. Hun har kun været trist et par gange. Og hver gang har vi talt om hvad vi kunne gøre for at afhjælpe hende.
  Et rigtig godt råd jeg gerne vil give dig ,er at tage alle hendes tøjbamse pivdyr m.m. fra hende lige omkring det tidspunkt hvor hun skulle have født hvis hun var blevet gravid. De begynder som regl at bygge rede. Så undgår du bliver ked af det og leder efter sine unger.det varer ca 4-6 uger. Igen kan du se det er, når hun stopper med at bygge rede. Det undgår at hun får falsk gravitet og betændelse i brysterne. og at der ikke kommer mælk ud af dem.

  • Mette

   Det husker jeg godt fra bordeauxerne, det med redebyggeriet. Jeg mindes til gengæld ikke, at der var det store at mærke på dem under løbetiden, men jeg forestiller mig, at de sikkert er lige så forskellige som kvinder, når det gælder påvirkningen af løbetider 🙂

   Jeg har ingen planer om at få hvalpe på hende, men på den anden side vil jeg også være ked af at lukke muligheden, hvis der skulle opstå en anledning inden for de næste par år, hvor jeg havde tiden til det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *