Det er skønt at være mor til en Matas elev

Der er langt mere fryns ved at være Matas elev end jeg på nogen måde havde forestillet mig.

Og når det regner på præsten drypper det som bekendt på degnen.

Jeg har produkter på hylden – i mærker og i mængder – som langt overstiger hvad jeg nogensinde selv ville have investeret i.

Hvor meget effekt de forskellige produkter har, skal jeg ikke gør mig klog på… men når de nu, sådan uden videre, falder ned i min turban, så skal man da være et skarn, hvis ikke man giver dem en chance. Og så er det da enormt velgørende at skrubbe, rense og fugte krop og ansigt med disse super lækre sager.

Jeg er blevet særligt glad for produkterne fra Beauté Pacifique og har efterhånden en pakke, der dækker hudplejen 24-7. Emballagen er ikke spændende, men det er indholdet til gengæld.

Og så er det dansk… ja, jysk faktisk.

(dette indlæg er ikke på nogen måde sponsoreret)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *