På den igen… i oktober

Mit personlige efterår falder meget tilfældigt sammen med årstidens. Åbenbart. Sidste år i oktober måtte jeg ty til Melbrisoa for at klare de tiltagende hedeture, det svingende humør og de søvnløse nætter.

De hjalp lynhurtigt, men da jeg havde spist mig gennem den første pakke glemte jeg (typisk mig) at købe flere. Og det gik så’n set meget godt. Længe. Indtil for en uges tid siden, hvor termostaten igen gik grassat og jeg igen mærkede alle de irriterende symptomer. Og begyndte at savne min nattesøvn i særdeleshed.

Nu er jeg så igen på Melbrosia. Og igen i oktober.

3 Comments

 • Susling

  Heeeii, kan du fortælle mig lidt mere om Melbrosia? Jeg er endnu ikke i overgangsalderen, men jeg er 47, så jeg ved, at den snart banker på døren. Det er jeg sådan set helt ok med, men hedeturene, dem frygter jeg. Så hvis man kan gøre noget et eller andet, for at klare sig bedre igennem, så er jeg på! (Hvis du har lyst, så smid mig en mail på susanne@2hoveder.dk)

 • Helle K.

  Godt at der er hjælp at hente 🙂 – i oktober.
  Jeg har heldigvis ikke så mange hedeture mere – der er klinget af i løbet af i år, men vender jo nok tilbage, da jeg regner med, at jeg kun er lige i starten af overgangsalderen. Det eneste jeg mærker lige nu er, at jeg springer mens. over hver anden måned – cirka, så indtil videre er det meget billigt sluppet.
  Hvis jeg begynder at beklage mig på bloggen, så mind mig lige om Melbrosia – tak 🙂

  • Mette

   Jeg har som sagt heller ikke deltaget i den fest 8-9 måneder… men det kan åbenbart hurtigt vende igen. Mens… det er som vinden blæser 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *