Det måtte jo komme…

Da jeg i 2008 brat måtte stoppe med mit mange årige indtag af p-piller blev min krop fuldstændig hormonhysterisk… jeg ved ikke helt hvad den troede, men overgangsalder var en af de desperate ting den kastede sig ud i. Kun kortvarigt ganske vist indtil mine østrogener genfandt et tåleligt leje.

Sidste år i december gik termostaten så igen grassat… i en periode… og nu er den helt gal igen!

Denne gang er det virkelig slemt. Jeg kan ikke sove om natten, mit humør svinger op og ned, jeg bliver ked af de mærkeligste ting på de mærkeligeste tidspunkter,  jeg er grådlabil og hedeturene er rædselsfulde… det kan hverken jeg selv eller mine omgivelser være tjent med og jeg er nødt til at gøre et eller andet.

Hormoner er af gode grunde fuldstændig udelukket i mit tilfælde, så jeg må forlade mig på de naturpræparater, der findes på markedet. Jeg er startet med apotekets Melbrosia, som er det produkt jeg oftest har hørt/set omtalt og krydser fingre for, at de kan dæmpe nogen af de gener jeg har.

Overgangsalder må så absolut være noget fanden har besluttet vi skal igennem 🙁

14 Comments

  • Mette

   hehe – det er godt en f****** stor bi… men jeg er fortsat kun 164 så jeg tror ikke de har den effekt på mennesker 🙂

   De virker faktisk… på mig… efter blot 4 dage oplevede jeg væsentlig mindre gener, hedeturene er så godt som væk og jeg har for første gang længe sovet igennem.

   Om det er troen der flytter bjerge eller om de rent faktisk virker ved jeg ikke. Men det er jo egentlig også ligegyldigt – hovedsagen er, at jeg har det betydeligt bedre.

 • Lone

  Hej Mette

  jeg ville altså passe lidt på med det produkt. 🙂

  Det består åbenbart af blandt andet af noget bierne producerer til deres dronning og citat:”Denne gelée giver de til dronningebien, som derfor bliver 40 gange større og lever 50 gange længere.”
  Det er f…… en STOR bi – den vil jeg nødig møde – og tænk nu, hvis det havde samme effekt på mennesker – på den anden side at blive 50 x så gammel, som ens jævnaldrende….. :-))

  mvh Lone

  PS: virker det?

 • Jonna

  Netop Melbrosia har jeg selv fået en overgang, da jeg kom i overgangs alder midt i 30. Det er ikke sjovt så håber de hjælper dig. Jeg syntes de hjalp lidt.

 • Deborah

  Ja det er bestemt LANGT fra at være sjovt. Jeg har brugt Catapresan, som dog ikke hjælper nok heller, så nu har også jeg kastet mig over det naturlige Wolles Menopause. Lige nu tager jeg begge dele, og er trappet ned til en Catapresan og meningen er så helt at undlade og så tage de naturlige. Det er helvede, og man føler det godt nok uretfærdigt, når man har lidt med sit understel hele livet. Så kommer man af med det kun for at skulle lide igen!!! ARGH!!!

 • Helle K.

  Jeg krydser fingre for, at det hjæper 🙂 Jeg har ikke selv været så hårdt ramt – endnu, men jeg vil skrive mig dine piller bag øret, hvis de virker – jeg skal nemlig heller ikke ud i noget med hormoner – jeg har jo haft en “forbipasserende” blodprop i hjernen, så det er udelukket.

  • Mette

   Det er jo nok ikke sådan en tilstand der sådan lige passerer, så mon ikke der falder et par ord om mine erfaringer… jeg vil tro det 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *