Det gælder æren og håneretten

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ææælsker at se Tour de France. Ikke mindst fordi TDF i efterhånden mange år også har betydet 3 ugers herlig sommerleg kolleger imellem. Vi har hvert vores managerhold og konkurrerer, håner, hoverer, mobber… og har det overordentligt fornøjeligt.

Tidligere har jeg vundet flere gange med “Team støttestrømperne”, men i 2015 gik det rigtig ringe og jeg har derfor fyret hele holdet. Bum.

I går lukkede managerspillet op. Jeg ér tilmeldt og denne gang deltager jeg med en ny sponsor og mit 2016 hold hedder “Mettevons”… hvad ellers? 🙂

Nu håber jeg, at jeg igen kan bide skeer med de knejter om podiepladserne.

Første etape fra Mont-Saint-Michel til Utah Beach Sainte-Marie-du-Mont  starter 2. juli kl. 12:50.

Må den bedste kvinde vinde!

2 Comments

  • Karin

    Jeg er ikke helt så entusiastisk som du, spiller ikke med på magagerspillet, dog sidder jeg med så meget der er plads i kalenderen, de 3 uger Touren står på, krydser fingre for det er på fridage, der er konge etaper, eller bjerge udenfor kategori 🙂 – Om 14 dage går det løs.

    • Mette

      Jeg ser ikke de lange etaper fuldt ud – måske den sidste halve eller hele time. Jeg skal jo følge hvordan det går ‘mit’ hold 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *