Pist forsvundet!

Melbrosiakvinders foretrukne middel mod overgangsalder gennem 40 år” foreskriver en kur, der siger: 3 tabletter dagligt i 10 dage, 2 tabletter dagligt i 10 dage og derefter blot 1 dagligt fremover! Jeg startede i mandags og allerede nu oplever jeg væsentlig mindre gener. Hedeturene er så godt som væk og de sidste to nætter, har jeg for første gang meget længe sovet igennem.

Hvordan et produkt, der indeholder blomsterpollen, perga pollen og gelée royale overhovedet kan have nogen som helst indflydelse er mig en gåde…

tilfælde..? mirakel..? eller er det bare troen, der flytter bjerge..?

Jeg ved det ikke, og er det i grunden ikke også ligegyldigt. Væsentlig er det, at jeg har det betydeligt bedre!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *