Sommer summen

‘Moms Laundry’ har været i sving det meste af pinsedag og bagefter sad vi og summede på terrassen, mens tøjet tørrede på snorrene.

Inden vi kom dertil havde vi også slidt og slæbt. Min far havde både parasolfod og et tonstungt (næsten) granitfuglebad, der skulle afhentes. Det lykkedes ved fælles hjælp og begge er nu installeret i min have.

Mens vi summede sparkede Bob til bøtten…. intet hundelegetøj i verden kan ikke måle sig med en tom urtepotteskjuler.

Om en uge skal min fars lejlighed være tømt. Når det er gjort står der blot tilbage at sprede min fars aske på havet.

Der er været rigtig mange praktiske ting at ordne, men man kan sige, at vi har opgaverne i frisk erindring. Da jeg ringede til skifteretten var det, ligesom med både bedemand og præst, også en kendt stemme.

Det nye er, at det alarmberedskab, der har været i funktion både nat og dag, nu er nedlagt. Det bemærkede jeg da akutbilen i dag kørte forbi mit hjem. Den knude i maven, der frygtede at det var til Fjordparken, er pist forsvundet.

Først kunne jeg slippe bekymringen for min mor – og nu også for min far.

Sommeren bliver ganske anderledes…

4 Comments

 • Susanne

  Vaccummet skal nok forsvinde – tro mig.

  Mistede først min mand og så min mor 8 måneder efter – der var godt nok vaccum efterfølgende.

  Nu 2 1/2 år efter det første dødsfald er vaccummet forsvundet, og livet går – næsten, kun næsten – sin vante gang.

  Varme tanker til dig i en svær tid ❤

 • Mette L

  Det der med knuden i maven, der er pist væk, det tror jeg godt, jeg forstår (uden selv at ha’ været der helt). Man kan savne personerne nok så meget, men alarmberedskabet, det har man slet ikke behov for i sit liv.

  • Mette

   Det har været aktivt meget længe – alarmberedskabet – men er helt klart eskaleret i takt med at tiden gik og mine forældre blev ringere og ringere.

   Nu er der så opstået sådan et vaccum som jeg heller ikke har brug for, men mon ikke vi en dag kommer ud på den anden side.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *