Testtryk

Jeg har længe haft lyst til, at et par af mine billeder skulle laves i stor størrelse og pryde væggene i mit lille hus.

I går fik jeg et tilbud fra Pixum, jeg ikke kunne sige nej til og nu er billedet af Lillebror herovre sat i produktion… på lærred… som en test af trykkvalitet, der må afgøre om det er værd at smide flere penge efter.

 

7 Comments

 • Helle K.

  Glæder mig til at se 🙂 Jeg har allerede et kæmpebillede på væggen, det er en plakat af et julekort fra 2010, kvaliteten (altså billedets) er ikke optimal, så plakaten er derefter, men jeg er glad for det alligevel, det er hyggeligt – børnene er yngre, vi er yngre og jeg er tykkere. 😉

  • Mette

   Kameratet lægger 10 kg til ved du godt 😉

   Jeg glæder mig også til at se resultatet da jeg har hørt lidt divergerende anmeldelser… bl.a. skulle der være problemer med mathed i det sorte og da mit foto er sort/hvid skulle den side gerne være i orden. Nu får vi se.

 • Mette L

  Fedt 🙂 Jeg glæder mig til at se resultatet. Jeg har givet min kontormakker (næsten) carte blanche til gøre noget lignende til vores kontor. Hun er vist næsten lige så god med et dyrt kamera som dig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *