Så blev det april

Politiet indfører fartkontrol på internettet, fødegangen på Sygehus Nord tilbyder påsætning af vipper, fiskespa og manucure i ventetiden og jobindex har udviklet en AI lønberegner, hvor du blot skal scanne din fingeraftryk så kan du se om du får den rigtige løn 🙂

1 april er altid sådan en dag, hvor nyheder skal tages med et gran salt, men de er til gengæld ret underholdende.

Naturen tager ikke sådan r**** på en – dagens tur gik til hundeskoven lige nord for Gerå. Vi gik ikke ind i indhegningen fordi jeg – eller rettere Bob tidligere har haft en lidt kedelig oplevelse derinde med en herreløs labrador, som bestemt ikke synes om Bob.

I stedet gik vi på stien rundt langs hegnet. En sti som fortsætter ud i Norsdøstien og som går langs markerne, hvor vi både så gravænder og en smuk dåhjort med et kæmpe gevir.

Ovenover os sang lærken og i skovbunden under os er der i øjeblikket små tuer af fine hvide anemoner. Endnu er det for tidligt til at skovbunden i og omkring hundeskoven er dækket af et hvidt tæppe, men det kan ikke vare længe.

Jeg tog lille buket med hjem til anemonevasen.

Vi har også været på tur i mosen. Her er ingen anemoner – til gengæld er her en sø og tusindvis af æg, så lige om lidt vrimler søen med haletudser.

Æggene lå som kæmpe puder langs søbreden og bliver de nu alle til frøer (hvilket de selvfølglige ikke gør) så kan der blive temmelig meget trængsel i den lille sø.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *