Hønsestrik

Åh at være en høne
Ingen kan finde hvor er
Gemme sig dybt i en have
Pikke et rødhudet bær

Der er så mange smukke strikkeopskrifter derude, mange af dem på engelsk og det har jeg ikke turdet kaste mig ud i. Norske opskrifter har jeg ingen udfordringer med, svenske er også til at forstå, men engelske…

Nu er det jo påske og så tænkte jeg, at jeg kunne bruge nogle garnrester og strikke en høne. Opskriften er købt på Ravlery og er på engelsk.

Ved første øjekast så det helt umuligt ud, men nedbrudt i mindre dele lykkedes det mig uden de store problemer at strikke noget, der ligner en høne.

Den er strikket af noget af det sidste pladegarn, som jeg har slæbt med mig rundt siden Forbrydelsen i 2006 løb over skærmen med Sarah Lund iført en guðrun & guðrun sweater. Det er jo ingen strikkere med fornuften i behold, der vil købe så dyr en sweater – jeg ville i hvert fald ikke – og jeg mente, at sådan en kunne jeg da sagtens strikke selv. Den blev aldrig færdig, men garnet er efterhånden brugt i andre projekter – dog intet, der minder det mindste om en guðrun & guðrun kreation.

Tjek ved høne og tjek ved engelsk opskrift.

God påske 🐔

2 Comments

  • Helle Caspersen

    Den høne er da bestemt meget sødere end Sara Lunds sweater, godt garnet er brugt fornuftig – siger hønseejeren. Fortsat god påske

    • Mette

      Jeg har lige ryddet op i garnlageret – der er sørme to dunter mere af det garn – måske til at par filtede vanter til mig selv 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *