Det stille hjørne

Efter Aldi er lukket er den konstante trafik udenfor mine vinduer helt hørt op. Tilbage er kun de der skal hente pakker i kiosken overfor.

Huset jeg bor i er velisoleret og lyden af den megen trafik har ikke kunnet høres inde i huset, men nu bemærker jeg stilheden når vinduerne er åbne eller jeg kigger ud.

De var hurtige til at få fjernet ethvert spor af Aldi og søndag var der håndværkere inde i butikken.

Butikken er forholdvis nyrenoveret og udvidet, så det undrer mig, at Rema 1000 vil vente helt til foråret med at åbne.

Selvom elpriserne er faldet markant siden sidste år, er der stadig sport i at bruge mest på gunstige tidspunkter. Lørdagen bød på nærmest gratis strøm og vaskemaskinen kørte non stop til vaskekurven var helt tom. Og med et super flot vejr med sol og en del vind har det også kunnet tørre i gården.

Nyvasket sengetøj, der er tørret i sol og vind kan altså noget.

Ikke at det fik mig til at sove særligt godt. De sidste tre nætter har været noget med hyppige opvågninger. Det gør ikke så meget i weekenden, men når man skal op mandag morgen efter kun nogle få timers søvn er det ret surt. Om det har været supermånen ved jeg ikke, men den må i hvert fald god pakke sig nu.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *