Fy Fabian vi sveder

29 grader sagde temperaturen i bilen da jeg kørte hjem i går. I dag truer de med, at den stiger yderligere. Også til natten. Jeg gider det ikke.

Vi holder os i skyggen Bob og jeg. Går tur tidligt om morgen og lister en lille tur i den skyggefulde skov om aftenen. Ellers tager vi til stranden, hvor vi kan dyppe tæerne og de fede maver i det kølige vand – det eneste sted det reelt er til at holde ud at være.

Nætterne klarer vi med åbne vinduer, en blæser og et tænd/sluk ur. Frem til midnat kører blæseren konstant – på laveste hastighed – og så en gang i timen starter den og kører et kvarter. Det giver cirkulation af luften, som gør, at jeg ikke vågner op badet i sved.

Bob lider tilsyneladende ikke om natten. Jeg hører ham i hvert fald ikke selv om han ligger lige ved siden af min seng.

Der står skåle med vand i haven, hvilket jeg håber, er en lille hjælp til de fugle og pindsvin, der måtte finde vej til min matrikel.

Jeg kan ikke huske, at vi nogensinde har haft en sommer som denne og langtidsprognoserne ser ikke meget anderledes ud. Det er noget af en modsætning til sidste års sommer, som regnede væk. En lidt bedre fordeling kunne være ønskelig. Tak.

One Comment

  • Susanne

    Ja det er en somme fra helvede i år, håber dælme ikke jeg skal opleve flere af den slags i min levetid.
    Og så er det faktisk pisse kedeligt, når man ingenting kan foretage sig 🙁

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *