Klatter og klatter

Min ene kollega mener, at jeg klatter min ferie væk, men han skulle bare vide, hvor meget jeg nyder at have fri hver mandag om sommeren.

Denne formiddag blev brugt på en tur i IKEA. Jeg havde brug for et af deres helt store lys til den 40 kroners lanterne jeg fik med hjem i lørdags fra Cool Shops lagersalg.

Jeg fandt en ubrugt ramme i gemmerne og har med lidt møje og besvær fået skåret en plexiglasbagside ud, så den nu står næsten intakt. Og nu altså også med lys.

Der skulle have været smukke pæoner i kurven ved siden af, men den har valgt kun at sætte blade uden den mindste antydning af blomster. Jeg har googlet mig til, at den måske har det for godt og derfor bruger krudt på at lave grønne blade. Bedre held næste sommer.

Mere held har jeg med høstanemonerne, som min søster efterlod. De kommer ikke kun i bedet, men har også spredt sig og dukker op mellem fliserne. En af dem kan ses til venstre i billedet. De må være temmelig hårdføre.

Resten af mandagen har været brugt ude under parasollen.

Jeg har læst, strikket, leget med hundene og spist god mad med jordbær til dessert.

En lokal landmand sælger i sæsonen de lækreste jordbær. Store og så søde at sukker ikke er nødvendigt. Jeg spiser dem med en skive af den gode Ryå is og en snas chokolade sovs.

Klatter er på ingen måde et ord jeg vil bruge om min fridag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *