Kr. 2794 sparet

Vi lagde fra land kl. 8:30 og 20 minutter senere, havde vi parkeret Nannas Up og stillet os i kø foran Cool Shops lager i Nørresundby.

Sammen med mange mange andre, som havde set opslaget om dagens lagersalg.

10 minutter senere da de slog dørene op var køen bag os 4 gange så lang og da vi efter en time forlod stedet var der stadig en enorm lang kø.

Vi havde nogle få ideer om hvad vi ville gå efter, men det var ikke noget af det, vi gik derfra med.

Billedet herunder viser de varer vi slæbte hjem. Normal pris kr. 3304 kr. vi kom af med kr. 510. Plus 3 stk. self tanning drops til en 10er stykket, som jeg ikke kan finde en før pris på.

Lanternen er en af de fede galvaniserede fra A2 living – den største – den kostede kr. 40. Ja du læste rigtigt. Mange steder koster den lige knap kr. 1200. Den mangler glasset bagpå, deraf den lave pris, men enten kan jeg hænge den på væggen ellers kan jeg med lidt snilde sagtens skære et stykke plexiglas til, så det passer i størrelsen.

BOobles elefanten gav vi kr. 50 for – her var det kun kassen, der var gået i stykker. Det gjaldt i øvrigt også flere af de andre ting, at det var emballagen, der var defekt.

Kølemåtten var det første jeg faldt over og den ligger nu ude under havebordet og er indtaget af hundene… perfekt dag at komme hjem med sådan en.

Kr. 2794 sparet – den slags udsalg gider jeg godt en anden gang også.

UPDATE
Nanna har fundet prisen på de self tanning drops, som vi fik til en 10’er stykket – hos Sephora koster de kr. 239 pr. stk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *