Forargelsens kraft

Man skal aldrig undervurdere forargelsens kraft – især ikke i Facebooks ekkokammer.

Jeg er medlem på en lokalside, hvor man farer i blækhuset ved mindste anledning.

For ikke så længe siden var det huller i hundeskoven, der bragte sindene i kog. Huller gravet af hund, hest eller ræv… det var der meget stor uenighed om. Det skabte en tirade af kommentarer, som bare eskalerer indtil ingen huskede hvad det oprindelig indlæg handlede om. (og det er IKKE Bob der har gravet dem… han kigger bare).

Derefter var det hundelorte, øldåser og andet affald som en havde brugt tid på at gå og fotografere, der blev diskuteret vildt og voldsomt.

Lige nu er der nogen, der har hørt, at nogen måske har set en ulv i området.

Hold da op… det er løbet helt af sporet og langt mere underholdende end hvad tv kan diske op med sådan en fredag aften.

8 Comments

 • Brian Lyngsøe Nilsson

  Jeg har igennem flere gange været på og off Facebook, men nu har jeg helt slettet min profil derinde. Dengang var jeg også medlem af den lokale gruppe for området hvor jeg bor, og hvor blev der delt meget b******t derinde. Snart var det smalle steder i Bredgade det var galt med, eller også var en gadelampe gået i stykker og hvorfor havde kommunen ikke været der endnu … nu hvor den havde været i stykker i hele to dage! Forfærdeligt! ;o)
  Det lykkes også mig at blive anklaget for at været voldtægtsmand, fordi jeg gøre opmærksomt på at man ikke finder fingeraftryk i et kondom, men DNA.
  Facebook er fuld af dumme mennesker, men nu lever jeg uden Facebook og er ligeglad med de smalle steder i Bredgade. Verden er (for mig) et bedre sted uden Brokbook! :o)

  • Mette

   Jeg kan sagtens følge dig Brian. Det lyder præcis som de voldsomt store problemer, der er oppe og vende på “jeg er fra hals”. Jeg havde også én gang meldt mig ud af den gruppe, men så havde jeg brug for vidner i forbindelse med en påkørsel af min bil og var ‘nødt’ til at melde mig ingen igen (det lykkedes også af den vej at finde synderen).

   Jeg har ikke FB på min mobil og følger ingen af mine bekendte. Skal jeg se hvad de slår op skal jeg aktivt besøge deres profil.

   Jeg bruger messenger rigtig meget og er medlem af en lukket gruppe med gamle venner som gør, at jeg ikke lukker min konto helt.

 • Helle Klitgaard

  Ulvehaderne har bombarderet alle platforme med deres historier i de seneste dage, vist nok en fælles aktion mod de uvidende 😉
  I Arden–gruppen er der også af og til opslag om hundelorte og andet … at hele gader her i byen er smurt ind i hestelort, tør ingen nævne, så får de nemlig på puklen i en uendellighed, så vi lider bare i stilhed 🙂

  • Mette

   For ikke at tale om kattelort… en af byens katte har gjort min forhave til kattetoilet. Lige uden for mit køkkenvindue. Hvor lækkert er det lige 🙁

   Man katte er også fredede i klasse A – for dem kan man sørme ikke holde inde på egen matrikel selvom om loven påbyder det.

 • Anette

  Huller! Hvorfor dog forarget over huller?
  Huller er super sjove for hunde.
  affald kan jeg godt forstå folk er forargede/irreteret over.

  Bob ser skøn ud billedet, dejlig nysgerrig.

  • Mette

   Det skal lige med, at der i debatten nærmest var lynch stemning mod en bestemt borger i byen, som man mente var ham der havde smidt dåserne.

   Det kan også handle om manglende lys i gadelygterne eller drenge der kører på knallert. De fleste tråde løbet helt af sporet.

   Jeg antager at folk herude ikke har ret meget at gå op i.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *