Hende selv

Indimellem må der et nyt profilbillede til både her og der, som viser den aktuelle status på aldring, hårlængde og noget!

Jeg forstår godt, at rigtig mange ikke bryder sig om at bliver fotograferet – jeg har det på helt samme måde. Synes altid, at det er mine mindre flatterende sider, der bliver fremhævet på billeder eller også er det alderstegnene, der pludselig bliver alt for tydelige. Et eller andet er der i hvert fald altid galt.

Tror der blev taget 70-80 stykker. 4 fandt nåde for mit kritiske blik – 2 af dem får I her, så I kan se hvordan sådan en 56 årig Halsbo ser ud netop nu 🙂

Og så er det allerede torsdag og weekenden nærmer sig. I dag skal vi orienteres omkring salget af virksomheden til NEC og forhåbentlig blive lidt klogere på, hvad de japanere vil med os.

10 Comments

 • Mette L

  Du ser da meget godt ud 🙂 Jeg hader også at se mig selv på billeder. Jeg synes altså ikke, jeg ser sådan ud til hverdag… Vi har lige fået taget nye billeder på arbejde, fordi den nye hjemmeside skal strømlines og alle skal ha’ hvid baggrund. De er relativt tilforladelige, når nu det ikke kan være anderledes 🙁
  Jeg har læst et sted, at nogen mener, salget til NEC bliver til jeres fordel og at I skal være firmaets eksperter i kommune-it (eller noget i den retning 🙂 )

  • Mette

   Jeg synes heller mit spejl viser det samme som fotografierne gør. Er det mon inde i hovedet tingene bliver forvrænget? 🙂

   Danmark er førende i Europa når det gælder offentlig digitalisering. KMD er førende i Europa når det gælder software udvikling til offentlig digitalisering. Det marked vil NEC gerne ind på. Det bliver meget spændende at være den del af de næste år (forhåbentligt).

  • Mette

   Jeg er heller ikke sådan en der gemmer mig, når nogen løfter et kamera, men jeg er ikke vild med resultatet, der kommer ud af det 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *