Skolefotograf for en dag

Præsentation, klapsalver og dejlig vingave… det er ikke så ofte at fotografen får så meget opmærksomhed.

Det fik jeg i dag, hvor jeg havde fornøjelsen at være fotograf på min egen gamle folkeskole. En gammel nabo, legekammerat og ven havde spurgt om jeg havde lyst til at komme og fotografere til deres 50 års skole jubilæum.

Og selvfølgelig havde jeg det.

Det var mit første forsøg ud i den slags og jeg synes, at det blev ret fine fotos. En ordentlig bunke, så der var plads til at kassere dem med lukkede øjne og bortvente ansigter.

De stillede op i skolegården – præcis der hvor de var fotograferet 50 år tidligere og præcis med samme opstilling som på deres første klassebillede.

Jeg er årgangen yngre, så der var mange herlige gensyn i jobbet for mig også 🙂

One Comment

  • Karin

    Pyha, 50 års jubilæum for skolestart. Jeg begyndte i 1966.
    Fra Jan. 1979 – juni 1980 boede jeg på Hadsundvej, ovenpå bageren/grillen, overfor pølsevognen, Havde fritidsjob på Salverkrukken, og gik på HH økonomisk retning. Jeg kom ofte forbi Vejgaard Østre Skole. Måske har vore veje krydset dengang tilbage i tiden 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *