Besøgshund

Bob har i dag haft sin debut som ‘besøgshund’ på plejehjemmet. Det vil sige, at jeg tog ham med ind da jeg besøgte min mor på demens afsnittet, hvor der altid beboere i opholdsstuen.

Det fik de gamle demente damer op of stolene og så kom de futtende med deres rollatorer, lys i øjnene og kærlige hænder, der gerne villle klappe. Der var noget at snakke om og det var utroligt positivt. Også for Bob som nød opmærksomheden.

Det kan vi godt gentage.

3 Comments

  • Kirsten W

    Min mor er på multicenteret i Præstø hver uge med sin Broholmer Sidse – meget populært. Min mor er selv næsten 83…

  • Deborah

    Det lyder bare SÅ dejligt. Det er jo også bevist, at det er rigtig godt for demente mennesker. Så man burde indføre det helt fast, som man allerede gør i udlandet. Godt Bob var dygtig. Håber han giver dem mange gode besøg fremover. Ham kan man da kun få det bedre af tænker jeg, helt uden at have mødt ham……

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *