Lidt småkriminel… åbenbart!

Jeg stjal en bil i nat ved Kvickly i Nørresundby – eller lånte, for jeg parkerede den på samme p-plads da jeg havde brugt den. Den blev tørret omhyggeligt af for fingeraftryk efterfølgende, men alligevel fik jeg besøg af bevæbnet politi med trukne våben. De faldt lidt ned da de blev mødt af en pæn midaldrende kvinde (mig) og de købte min forklaring om, at jeg ikke kendte Louise Sørensen (hvem det så er) og at jeg i øvrigt havde min egen bil.

Nu spekulerer jeg på om det også var mig, der i nat begik røveri mod 7-Eleven i Reberbansgade i Aalborg?!?

Mon jeg læser for mange krimier?!?

Lige så spændende natten var, lige så kedelig har dagen været. I hvert fald den del jeg tilbragte på jobbet. Det har mange årsager, som jeg ikke skal komme ind på her – i morgen bliver det på hjemmekontoret inden weekenden banker på.

Weekenden skal bruges på noget jule-prep. Julegaverne er meget snart i hus – faktisk mangler jeg kun een, så nu går jeg i gang med det mere kreative.

It’s beginning to look alot like Christmas…

4 Comments

  • Catarina

    Ha ha, de der drømme, det er nogle gange så detaljeret og når man så vågner, er det ligefør at man tror det virkelig er sket 😉 Måske krimierne skal holde pause eller måske du selv skal til at skrive én 😀
    Dejligt at duhar de fleste gaver i hus, det samme gør sig gældende her, dog bliver de sidste købt online, nu da jeg er lidt lænket til hjemmet 😉

    Ha’ en dejlig hjemmekontor dag Mette.

    PS. Jeg lod mig instirere af dig – jeg ahr købt garn til den juletrøje, om jeg så kan hitte ud af det, det er så en anden sag 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *