Nogen sover rigtigt meget
– andre nærmest ikke

Det er ikke akkurat et friskt ansigt, der smiler tilbage til mig fra spejlet i dag. Alt for lidt søvn de sidste to nætter sætter sit præg.

De to første nætter gik ellers over al forventning med henholdsvis 6 og 8 timers uafbrudt søvn. Hvis det var reglen var det peace of cake med en hundehvalp.

Det var det så heller ikke.

Irma fik en smule dårlig mave og de sidste to nætter har derfor været et rend frem og tilbage mellem seng og have. Det er lidt hårdt, men også så fint, at hun vækker mig for at komme ud. Det skal selvfølgelig belønnes med en matte, der er hurtigt ude af sengen og hjælper hende ud – OG fortæller hende hvor dygtig hun er, selvom det kræver opbydelse af alt mit overskud at lyde opmuntrende, når jeg kun er iført nattøj og badesandaler og det blæser og regner.

Det er også det eneste lille bump, der har været på vejen. Hun er en utrolig nem og sød hvalp. Hun med god appetit, drikker normalt, fuld af energi og gå-på mod. Når hun ikke lige sover, hvilket hun gøre meget. Bare ikke i nat.

Maven er meget bedre i dag, så jeg krydser fingre for at jeg får lidt søvn i nat.

Bob opfører sig fortsat eksemplarisk og lader hende komme tættere og tættere på – også når de skal sove. På billedet er det dog en enhjørning hun er kommet tæt på.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *